Bengt Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bengt Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Bengt Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bengt Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Bengt Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Bengt Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bengt Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Drotsv. 2, 191 33, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-965569.

Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Bengt Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Bengt Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag har idag 556093-9927 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Bengt Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag

Bolaget skall driva revisionsbyrå ävensom idka därmed förenlig rörelse.

I Bengt Karlsson Revisionsbyrå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Bengt Oliver Torén som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Britt-Marie som är född 1940 och har titeln Suppleant, Forslund, Jan Tomas som är född 1965 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .