Swedish Elektrolink Aktiebolag

Stockholms län

Information

Swedish Elektrolink Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Swedish Elektrolink Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Swedish Elektrolink Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Swedish Elektrolink Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1965-10-27. Men sedan 1980-01-01 så har Swedish Elektrolink Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Swedish Elektrolink Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-967660.

Sollentuna arbetar för att företag som Swedish Elektrolink Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Swedish Elektrolink Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall driva handel inom den elektroteknikbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Swedish Elektrolink Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Swedish Elektrolink Aktiebolag och det är följande personer, Ramning Ohrner, Inger Elisabeth som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wesén Grundström, Barbro Irene som är född 1942 och har titeln Suppleant, Olofsson, Bengt Kjell som är född 1950 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Swedish Elektrolink Aktiebolag är 556100-3947.