Rozens Optik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rozens Optik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Rozens Optik Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rozens Optik Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Rozens Optik Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1967-02-08. Men sedan 1980-01-01 så har Rozens Optik Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Kvarnv. 1 A, 194 77, Upplands Väsby. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rozens Optik Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-59093232.

Sollentuna arbetar för att företag som Rozens Optik Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rozens Optik Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall idka handel med varor i optikerbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rozens Optik Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rozens Optik Aktiebolag och det är följande personer, Rozen, Dawid Wlodzimierz som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rozen, Krystyna Helena som är född 1931 och har titeln Suppleant, Björe Fornander, Christina Helena som är född 1956 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rozens Optik Aktiebolag är 556108-4665.