Dan Boström Aktiebolag

Stockholms län

Information

556155-6852 är organisationsnummer för verksamheten Dan Boström Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dan Boström Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Dan Boström Aktiebolag finns i.

Dan Boström Aktiebolag har varit registrerat sedan 1971-12-22 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dan Boström Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1975-01-01.

Dan Boström Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dan Boström Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Dan Boström Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-353109 eller genom brev på följande adress:
Storbergsliden 28 B, 192 51, Sollentuna

Bolaget skall driva försäljning av färg och måleriutensilier och utföra entreprenader jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dan Boström Aktiebolag och det är Boström, Dan Axel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Boström, Ulla Maj som är född 1946 och har titeln Suppleant, Rexhammar, Peter Torbjörn som är född 1964 och har titeln Revisor, Rexhammar, Hanna Maria som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Deskjockeys Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,