Tebo Byggtillbehör Aktiebolag

Stockholms län

Information

Tebo Byggtillbehör Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Tebo Byggtillbehör Aktiebolag finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tebo Byggtillbehör Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Tebo Byggtillbehör Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Tebo Byggtillbehör Aktiebolag har funnits sedan och 1971-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Tebo Byggtillbehör Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Blyg. 5, 195 72, Rosersberg men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-967044.

Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Tebo Byggtillbehör Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tebo Byggtillbehör Aktiebolag har idag 556158-3757 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Tebo Byggtillbehör Aktiebolag

Bolaget skall bedriva inköp, tillverkning och försäljning av produkter avsedda för byggbranschen, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

I Tebo Byggtillbehör Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Palmkvist, Karl Martin som är född 1977 och har titeln VD, Palmkvist, Karl Martin som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmkvist, Carl-Göran Martin som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindblom, Inga Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lindahl, Eric Hans Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, R3 Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.