Anders Jakobson Hisskonsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

556176-6626 är organisationsnummer för företaget Anders Jakobson Hisskonsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Jakobson Hisskonsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Anders Jakobson Hisskonsult Aktiebolag finns i.

Anders Jakobson Hisskonsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1973-02-18 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Jakobson Hisskonsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Anders Jakobson Hisskonsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anders Jakobson Hisskonsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Anders Jakobson Hisskonsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7548115 eller genom brev på följande adress:
Rudbecks v. 143, 192 51, Sollentuna

Bolaget skall bedriva handel med person- och varuhissar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Jakobson Hisskonsult Aktiebolag och det är Jakobsson, Anders Torsten som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Jakobsson, Ethel Maria som är född 1948 och har titeln Suppleant, Engström, Stefan som är född 1951 och har titeln Revisor, Auditor Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,