Lennart Perssons Bokhandel Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva försäljning av böcker, pappers- och tobaksvaror, kontorsförnödenheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Lennart Perssons Bokhandel Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Lennart Perssons Bokhandel Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1973-07-25 så skapades Lennart Perssons Bokhandel Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Lennart Perssons Bokhandel Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Lennart Perssons Bokhandel Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556182-6974 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollentuna.

Just nu är Lennart Perssons Bokhandel Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Lennart Perssons Bokhandel Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-965900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Lennart Perssons Bokhandel Aktiebolag är Persson, Karin Margareta Eleonora som är född 1928 och har titeln VD, Persson, Karin Margareta Eleonora som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulfstedt, Rolf Thomas som är född 1952 och har titeln Suppleant, Johansson, Marcus Anders Christer som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .