G. Lindahl Läkarservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sollentuna finns det ett Aktiebolag som heter G. Lindahl Läkarservice Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar G. Lindahl Läkarservice Aktiebolag i Stockholms län. Sollentuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

G. Lindahl Läkarservice Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1973-09-13 så har G. Lindahl Läkarservice Aktiebolag varit registrerat. Idag är G. Lindahl Läkarservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med G. Lindahl Läkarservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Organistgränd 2, 192 72, Sollentuna. Vi ni istället prata med G. Lindahl Läkarservice Aktiebolag så kan ni göra det på 08-7546406.

Bolaget skall utföra konsultationsuppdrag inom medicinens område samt fastighets- och bostadsrättsförvaltning ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lindahl, Gunnar Carl-Otto Bertil som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Elsa Monika Isabell som är född 1939 och har titeln Suppleant, Hermansson, Leif som är född 1956 och har titeln Revisor, Revicum Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Lindahl, Elsa Monika Isabell -Lindahl, Gunnar Carl-Otto Bertil .

G. Lindahl Läkarservice Aktiebolag har 556183-6478 som sitt organisationsnummer.