Orion Pharma Aktiebolag

Stockholms län

Information

Orion Pharma Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som Orion Pharma Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Orion Pharma Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Orion Pharma Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1976-11-15. Men sedan 1977-01-01 så har Orion Pharma Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Djupdalsv. 7, 192 51, Sollentuna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Orion Pharma Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6236440.

Sollentuna arbetar för att bolag som Orion Pharma Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Orion Pharma Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall idka handel med läkemedel och kemiska preparat inom läkemedelsområdet.

Firmatecknare för Orion Pharma Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Ebeling, Per Magnus Bertil -Tarkkanen, Kaisa Firman tecknas i förening av -Tarkkanen, Kaisa -Wengström, Lars Gunnar Firman tecknas av en av -ledamöterna i förening med -Tarkkanen, Kaisa Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Orion Pharma Aktiebolag och det är följande personer, Ebeling, Per Magnus Bertil som är född 1969 och har titeln Extern firmatecknare, Wengström, Lars Gunnar som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Tarkkanen, Kaisa som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Kaivola, Pekka Mikael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Huotari, Olli Heikki som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Karlsson, Jari som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES.Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Blom, Eva Mari som är född 1957 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Orion Pharma Aktiebolag är 556193-6294.