Viavanti System AB

Stockholms län

Information

Viavanti System AB är ett företag som finns i Sollentuna. I Viavanti System AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Milovanovic, Djordje som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Crozzoli, Daniele Göte Saverio som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Carlsson, Kjell Tommy som är född 1943 och har titeln Suppleant, Rosberg, Stefan John Paul som är född 1968 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Viavanti System AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Viavanti System AB på telefon 08-966211.

Bolagets verksamhet är expressrörelse, möbeltransporter, magasinering. Personaluthyrning, bygg och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Viavanti System AB av bolagstypen Aktiebolag.

Viavanti System AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Viavanti System AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Viavanti System AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1980-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Viavanti System AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Viavanti System AB har 556193-6393 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.