Hans Engberg Invest Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom anläggningsbranschen, fastighetsförvaltning, köp och försäljning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hans Engberg Invest Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Hans Engberg Invest Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1979-06-25 så skapades Hans Engberg Invest Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Hans Engberg Invest Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hans Engberg Invest Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1979-01-01

556200-5453 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollentuna.

Just nu är Hans Engberg Invest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hans Engberg Invest Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-354300 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hans Engberg Invest Aktiebolag är Engberg, Hans Georg som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Helander, Erik Thomas som är född 1955 och har titeln Suppleant, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .