Ribomation datakonsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva datakonsultverksamhet, undervisning och utbildning på verksamhetsområdet, författa facklitteratur inom verksamhetsområdet, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ribomation datakonsult Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Ribomation datakonsult Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1980-05-27 så skapades Ribomation datakonsult Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Ribomation datakonsult Aktiebolag har haft det sedan 2004-08-09.

Ribomation datakonsult Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-09-02

556205-1168 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollentuna.

Just nu är Ribomation datakonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ribomation datakonsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-51174969 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ribomation datakonsult Aktiebolag är Riboe, Jens Peter som är född 1959 och har titeln VD, Riboe, Jens Peter som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Riboe, Gabriella Britta som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Riboe, Ivan som är född 1925 och har titeln Suppleant, Edstedt, Pia Ulla Christina som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.