Hästkraften Fastigheter AB

Stockholms län

Information

556205-9013 är organisationsnummer för företaget Hästkraften Fastigheter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hästkraften Fastigheter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Hästkraften Fastigheter AB finns i.

Hästkraften Fastigheter AB har varit registrerat sedan 1980-08-19 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Hästkraften Fastigheter AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Hästkraften Fastigheter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Hästkraften Fastigheter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Hästkraften Fastigheter AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54137690 eller genom brev på följande adress:
Alv. 20, 191 33, Sollentuna

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, handel med värdepapper, äga och förvalta aktier och andelar och andra värdepapper. Handel med och äga fast egendom samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hästkraften Fastigheter AB och det är Hellström, Dag Lennart Algot som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellström, Carl Petter Gösta som är född 1964 och har titeln Suppleant, Åhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor, ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,