Rotebro El-& Motorservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och Rotebro El-& Motorservice Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Rotebro El-& Motorservice Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rotebro El-& Motorservice Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rotebro El-& Motorservice Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-01-22. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Rotebro El-& Motorservice Aktiebolag ska trivas.

Rotebro El-& Motorservice Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva installations-, service- och handelsrörelse inom el-branschen samt utöva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rotebro El-& Motorservice Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Rotebro El-& Motorservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Rotebro El-& Motorservice Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7541224.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Rotebro El-& Motorservice Aktiebolag är Olsson, Sture Olov Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Olsson, Karl Urban Sverker som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Gudrun Birgitta som är född 1924 och har titeln Suppleant, Sollentuna Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Jansson, Anders Peter som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Rotebro El-& Motorservice Aktiebolag har 556208-2478 som sitt organisationsnummer.