Scanacon Aktiebolag

Stockholms län

Information

Scanacon Aktiebolag är ett bolag som finns i Sollentuna. I Scanacon Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindberg, Karl Magnus Fredrik som är född 1969 och har titeln VD, Lindberg, Karl Magnus Fredrik som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Karin Inga-Lill som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Molvin, James Alex som är född 1973 och har titeln Suppleant, Ernst & Young Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Westin, Ulf som är född 1951 och har titeln RevisorssuppleantHübinette, Erik Göran som är född 1977 och har titeln Huvudansvarigrevisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Scanacon Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Scanacon Aktiebolag på telefon 08-56482300.

Bolaget ska bedriva handel med analysutrustningar, kemiska processutrustningar och kemiska analysinstrument, förbrukningsmaterial för analysinstrument och konsultationer inom ovan nämnda områden samt även handel med säkerhetsutrustningar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Scanacon Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Scanacon Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Scanacon Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Scanacon Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Scanacon Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Scanacon Aktiebolag har 556215-8039 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.