Sven Hamrefors Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och Sven Hamrefors Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Sven Hamrefors Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sven Hamrefors Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sven Hamrefors Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1982-04-20. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Sven Hamrefors Aktiebolag ska trivas.

Sven Hamrefors Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av lös egendom, handel med värdepapper, konsultverksamhet inom företagsledning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sven Hamrefors Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1992-01-01.

Idag är Sven Hamrefors Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Sven Hamrefors Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sven Hamrefors Aktiebolag är Hamrefors, Sven Erik Johan som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamrefors, Maria Birgitta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Sven Hamrefors Aktiebolag har 556217-0430 som sitt organisationsnummer.