Rini Ergoteknik Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rini Ergoteknik Aktiebolag är ett företag som finns i Sollentuna. I Rini Ergoteknik Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Lars Gunnar som är född 1957 och har titeln VD, Svensson, Lars Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Weiss, Peter Alexander som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Egnell, Sven Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Zettervall, Ulf Johan som är född 1943 och har titeln Revisor, RE-Valluna AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Rini Ergoteknik Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rini Ergoteknik Aktiebolag på telefon 08-59477170.

Bolaget skall utveckla, tillverka och marknadsföra elektromekaniska hjälpmedel inom kontor, hantverk och sjukvård samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rini Ergoteknik Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rini Ergoteknik Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rini Ergoteknik Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rini Ergoteknik Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1982-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rini Ergoteknik Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Rini Ergoteknik Aktiebolag har 556218-2252 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.