SEPAB S.E. PETTERSSON Aktiebolag

Stockholms län

Information

SEPAB S.E. PETTERSSON Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där SEPAB S.E. PETTERSSON Aktiebolag finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. SEPAB S.E. PETTERSSON Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket SEPAB S.E. PETTERSSON Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. SEPAB S.E. PETTERSSON Aktiebolag har funnits sedan och 1983-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till SEPAB S.E. PETTERSSON Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Bergkällav. 31 B, 192 79, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6269500.

Sollentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är SEPAB S.E. PETTERSSON Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

SEPAB S.E. PETTERSSON Aktiebolag har idag 556223-6215 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för SEPAB S.E. PETTERSSON Aktiebolag

Bolaget skall bedriva export,import, grossistförsäljning av biltillbehör och reservdelar. Bolaget ska vidare bedriva förvaltning och uthyrning av fastighet samt managementverksamhet. Bolaget skall dessutom bedriva hästuppfödning och handel med värdepapper, dock ej bank- eller kreditrörelse, och därmed förenlig verksamhet.

I SEPAB S.E. PETTERSSON Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Pettersson, Sven-Erik Ingemar som är född 1942 och har titeln VD, Pettersson, Sven-Erik Ingemar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Fagerström, Åsa Kristina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Nyström, Jan Bertil Antero som är född 1950 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .