Maskinexperten Leif Johansson Aktiebolag

Stockholms län

Information

556227-3432 är organisationsnummer för företaget Maskinexperten Leif Johansson Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Maskinexperten Leif Johansson Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Maskinexperten Leif Johansson Aktiebolag finns i.

Maskinexperten Leif Johansson Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-03-30 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Maskinexperten Leif Johansson Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Maskinexperten Leif Johansson Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Maskinexperten Leif Johansson Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Maskinexperten Leif Johansson Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0176-223838 eller genom brev på följande adress:
Höstg. 1, 761 50, Norrtälje

Bolaget skall bedriva reparationer och svetsning av entreprenad och byggmaskiner och idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Maskinexperten Leif Johansson Aktiebolag och det är Johansson, Leif Erland som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellberg Johansson, Pia Elisabeth som är född 1957 och har titeln Suppleant, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisor,