Ulf Hägglund Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Ulf Hägglund Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sollentuna här finns det många olika Aktiebolag. Ulf Hägglund Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sollentuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Ulf Hägglund Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556243-2673.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-963131 alternativt besöka eller skicka post till Ulf Hägglund Aktiebolag på följande adress Ekorrv. 7, 191 45, Sollentuna.

Ulf Hägglund Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ulf Hägglund Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Hjort Hägglund, Siv Ing-Marie som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom företags- och samhällsekonomiska områdena samt utöva därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även äga och förvalta värdepapper och fast egendom.