MMT Affärsutveckling AB

Stockholms län

Information

MMT Affärsutveckling AB är ett av många verksamheter som finns i Sollentuna. Det är nämligen den kommunen som MMT Affärsutveckling AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

MMT Affärsutveckling AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1996-01-01.

MMT Affärsutveckling AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1984-05-28. Men sedan 1996-01-01 så har MMT Affärsutveckling AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Andromedav. 2, 184 50, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på MMT Affärsutveckling AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7541168.

Sollentuna arbetar för att verksamheter som MMT Affärsutveckling AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för MMT Affärsutveckling AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva detaljhandel med dagligvaror samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för MMT Affärsutveckling AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till MMT Affärsutveckling AB och det är följande personer, Melkersson, Lars-Olov som är född 1955 och har titeln VD, Melkersson, Lars-Olov som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Laur, Jan Gunnar som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Lilian Mariana som är född 1966 och har titeln Suppleant, Arpe, Lars Johan Stefan som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för MMT Affärsutveckling AB är 556244-7002.