Edsbergssalongen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Edsbergssalongen Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Edsbergssalongen Aktiebolag finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Edsbergssalongen Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Edsbergssalongen Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Edsbergssalongen Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Edsbergssalongen Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Edsbergs Torg 36, 192 52, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-351961.

Sollentuna arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Edsbergssalongen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Edsbergssalongen Aktiebolag har idag 556276-8282 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Edsbergssalongen Aktiebolag

Bolaget skall bedriva frisersalong ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Edsbergssalongen Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindblad, Hilvi Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Tomasson, Lena som är född 1951 och har titeln Suppleant, Lindholm, Ulla-Britt som är född 1942 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .