Turbinen Consult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och Turbinen Consult Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Turbinen Consult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Turbinen Consult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Turbinen Consult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-05-28. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Turbinen Consult Aktiebolag ska trivas.

I Sollentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom administration, uthyrningsverksamhet inom fritidssektorn, uthyrning av ljud- och ljus-anläggningar med därmed förenlig försäkringsverksamhet äga och förvalta fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Turbinen Consult Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är Turbinen Consult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Turbinen Consult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Turbinen Consult Aktiebolag är Tihinen, Kimmo Kalervo som är född 1957 och har titeln Likvidator, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Turbinen Consult Aktiebolag har 556277-9198 som sitt organisationsnummer.