Lobelius Agenturer Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lobelius Agenturer Aktiebolag är ett företag som finns i Sollentuna. I Lobelius Agenturer Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är .

Vill man kunna komma i kontakt med Lobelius Agenturer Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Lobelius Agenturer Aktiebolag på telefon 08-357915.

Föremål för bolagets verksamhet är att bedriva marknadsföring och försäljning av varmhållningsprodukter för restaurangbranschen, ävensom bedriva försäljning av inredningsprodukter för restaurangbranschen samt idka därmed förenliga verksamheter. Bolaget skall även bedriva marknadsföring och försäljning av köksutrustning för hushåll samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lobelius Agenturer Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lobelius Agenturer Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Lobelius Agenturer Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lobelius Agenturer Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lobelius Agenturer Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Lobelius, Eva Kristina -Lobelius, Per Owe

Lobelius Agenturer Aktiebolag har 556281-2387 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.