MACFIN Aktiebolag

Stockholms län

Information

MACFIN Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där MACFIN Aktiebolag finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. MACFIN Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket MACFIN Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. MACFIN Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till MACFIN Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till STYRMANSGATAN 2, 114 54, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-4428954.

Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är MACFIN Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

MACFIN Aktiebolag har idag 556293-5501 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för MACFIN Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel och förvaltning av värdepapper och fastigheter samt konsultverksamhet inom områdena finansiering och företagsledning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I MACFIN Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Claesson, Bengt Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Claesson, Monika Hildegard som är född 1950 och har titeln Suppleant, Johansson, Karl Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, .