Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Uppsala Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Uppsala Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Uppsala Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Uppsala Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Uppsala Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-04-24. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där företaget finns i jobbar för att företag som Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Uppsala Aktiebolag ska trivas.

Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Uppsala Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollentuna så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom byggnadsindustrin samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Uppsala Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Uppsala Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Uppsala Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 018-100390.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Almlöf, Nils Johan Mattias -Näsström, Per Arne.

De som är på något sätt har med Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Uppsala Aktiebolag är Almlöf, Nils Johan Mattias som är född 1973 och har titeln VD, Almlöf, Nils Johan Mattias som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Näsström, Per Arne som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Bo Gunnar som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Zillén, Yngve Per Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Spinnars, Erik Ola som är född 1954 och har titeln RevisorLarsson, Ivan Mikael som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Knut Jönson Ingenjörsbyrå i Uppsala Aktiebolag har 556295-5673 som sitt organisationsnummer.