Hyper Consulting Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom processindustrin samt handel med papper och pappersmassa, maskiner, verktyg, patenträttigheter, licenser, frimärken samt andra samlarobjekt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hyper Consulting Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Hyper Consulting Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1987-04-27 så skapades Hyper Consulting Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Hyper Consulting Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Hyper Consulting Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556297-1415 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollentuna.

Just nu är Hyper Consulting Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hyper Consulting Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7548655 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hyper Consulting Aktiebolag är Åkerlund, Sven Jörgen som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlund, Eva Kristina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Lundqvist, Sven Östen som är född 1948 och har titeln Revisor, Sven Lundqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .