Local Internet Provider AB

Stockholms län

Information

556302-9841 är organisationsnummer för företaget Local Internet Provider AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Local Internet Provider AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Local Internet Provider AB finns i.

Local Internet Provider AB har varit registrerat sedan 1987-07-27 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Local Internet Provider AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Local Internet Provider AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Local Internet Provider AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Local Internet Provider AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6254900 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva nätverksinstallation, data och tele och internet, och konsultverksamhet, uthyrning, tillverkning, installation och försäljning av data- och elektroniprodukter samt förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Local Internet Provider AB och det är Vlaskowits, Vince Istvan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Korjus, Carl Kristian som är född 1975 och har titeln Suppleant, Santesson, Ragnar Carl Gudmund T som är född 1962 och har titeln Revisor, Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,