Sjövillan Kurs o Konferens Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva hotell- och restaurangverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sjövillan Kurs o Konferens Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Sjövillan Kurs o Konferens Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1987-11-18 så skapades Sjövillan Kurs o Konferens Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Sjövillan Kurs o Konferens Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Sjövillan Kurs o Konferens Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556311-5988 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollentuna.

Just nu är Sjövillan Kurs o Konferens Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Sjövillan Kurs o Konferens Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7545965 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sjövillan Kurs o Konferens Aktiebolag är Fredstam, Liselott Maria som är född 1967 och har titeln VD, Fredstam, Liselott Maria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredstam, Hans Mikael som är född 1967 och har titeln Suppleant, Pettersson, Hans Bertil som är född 1945 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor, .