Sollentuna Värme och Sanitet Aktiebolag

Stockholms län

Information

556313-1555 är organisationsnummer för företaget Sollentuna Värme och Sanitet Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sollentuna Värme och Sanitet Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Sollentuna Värme och Sanitet Aktiebolag finns i.

Sollentuna Värme och Sanitet Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-11-25 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Sollentuna Värme och Sanitet Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Sollentuna Värme och Sanitet Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Sollentuna Värme och Sanitet Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Sollentuna Värme och Sanitet Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-355556 eller genom brev på följande adress:
Annebergsv. 8, 191 49, Sollentuna

Bolaget skall bedriva värme- och sanitetsinstallationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sollentuna Värme och Sanitet Aktiebolag och det är Gewalt Sandberg, Thomas Emanuel som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ericlid, Hans Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Gunilla Elisabet som är född 1942 och har titeln Suppleant, Christiansson, Ulf Robert som är född 1960 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,