EL & DATAMONTAGE i SOLLENTUNA Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sollentuna finns det ett Aktiebolag som heter EL & DATAMONTAGE i SOLLENTUNA Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar EL & DATAMONTAGE i SOLLENTUNA Aktiebolag i Stockholms län. Sollentuna är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

EL & DATAMONTAGE i SOLLENTUNA Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1988-02-24 så har EL & DATAMONTAGE i SOLLENTUNA Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är EL & DATAMONTAGE i SOLLENTUNA Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med EL & DATAMONTAGE i SOLLENTUNA Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med EL & DATAMONTAGE i SOLLENTUNA Aktiebolag så kan ni göra det på 08-966735.

Bolaget skall bedriva el- och datainstallationer, byggnadsverksamhet, handel och förvaltning av fast egendom, handel och förvaltning av aktier, andelar och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Österberg, Jan Erik Rudolf som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Rogeholt, Johan som är född 1946 och har titeln Suppleant, Nilsson, Leif som är född 1943 och har titeln Revisor, Handenrevisorerna Leif Nilsson AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

EL & DATAMONTAGE i SOLLENTUNA Aktiebolag har 556319-5006 som sitt organisationsnummer.