Direct Safety Service Aktiebolag

Stockholms län

Information

556320-9195 är organisationsnummer för verksamheten Direct Safety Service Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Direct Safety Service Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Direct Safety Service Aktiebolag finns i.

Direct Safety Service Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-04-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Direct Safety Service Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-24.

Direct Safety Service Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Direct Safety Service Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Direct Safety Service Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva köp, uthyrning, försäljning, reparationer av räddningsutrustning, räddningsfordon, fordonsbärgning, säkerhetsutrustning, samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Direct Safety Service Aktiebolag och det är Spångberg, Jan Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Spångberg, Marie-Louise Christina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Broman, Åke Erik Ejnar som är född 1931 och har titeln Revisor, Åke Broman Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,