AR Driftservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva entreprenad- och konsultverksamhet inom VVS- och byggområdet samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AR Driftservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är AR Driftservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1988-06-06 så skapades AR Driftservice Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel AR Driftservice Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

AR Driftservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556326-3267 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollentuna.

Just nu är AR Driftservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med AR Driftservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-6256118 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AR Driftservice Aktiebolag är Rajamäki, Antti Juhani som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Henry Jan-Christer som är född 1946 och har titeln Suppleant, Lennmalm Isaksson, Eva Birgitta som är född 1949 och har titeln Revisor, Söderlind, Per Jonas Christer som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Bäcklund & Partners Revision Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .