Anki Ek Utbildning Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Sollentuna finns det ett Aktiebolag som heter Anki Ek Utbildning Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Anki Ek Utbildning Aktiebolag i Stockholms län. Sollentuna är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Anki Ek Utbildning Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1988-06-22 så har Anki Ek Utbildning Aktiebolag varit registrerat och sedan 1992-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Anki Ek Utbildning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Anki Ek Utbildning Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Bågv. 11, 191 43, Sollentuna. Vi ni istället prata med Anki Ek Utbildning Aktiebolag så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter och tjänster, företrädesvis utbildningstjänster, inom data, information, personalutveckling, fritid och därmed jämförlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Ek, Gunvor Ann-Katrin som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Sterner, Ulla Jenny Margareta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Rönnestig, Sven Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Företagsrevision RRS. som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Anki Ek Utbildning Aktiebolag har 556327-8703 som sitt organisationsnummer.