Råsunda Taxi Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall driva taxirörelse och skolskjutsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Råsunda Taxi Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Råsunda Taxi Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1988-06-30 så skapades Råsunda Taxi Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Råsunda Taxi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Råsunda Taxi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556328-7597 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollentuna.

Just nu är Råsunda Taxi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Råsunda Taxi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-963002 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Råsunda Taxi Aktiebolag är Lundmyr, Paul Per Ragnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundmyr, Per Martin som är född 1967 och har titeln Suppleant, Ranby Björklund Linköping AB som är född och har titeln Revisor, Linderfalk, Nils Gösta som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .