StockholmsBuss G. Demnert Aktiebolag

Stockholms län

Information

StockholmsBuss G. Demnert Aktiebolag är en verksamhet som finns i Sollentuna. I StockholmsBuss G. Demnert Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Demnert, Hans Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Demnert, Kristina Maria som är född 1950 och har titeln Suppleant, Osborne Revision AB som är född och har titeln Revisor, Gustavsson, Nils Thomas som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med StockholmsBuss G. Demnert Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå StockholmsBuss G. Demnert Aktiebolag på telefon 08-6230380.

Bolaget skall bedriva persontrafik med buss, bil och båt samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva uthyrning av motor- och segelbåtar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är StockholmsBuss G. Demnert Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

StockholmsBuss G. Demnert Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

StockholmsBuss G. Demnert Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och StockholmsBuss G. Demnert Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för StockholmsBuss G. Demnert Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

StockholmsBuss G. Demnert Aktiebolag har 556329-7927 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.