Int Tech Products Aktiebolag

Stockholms län

Information

Int Tech Products Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Int Tech Products Aktiebolag finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Int Tech Products Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Int Tech Products Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Int Tech Products Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Int Tech Products Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lövängsv. 8, 194 45, Upplands Väsby men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-59074443.

Sollentuna arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Int Tech Products Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Int Tech Products Aktiebolag har idag 556330-2081 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Järdin, Lars Göran -Järdin, Lars Henrik är den som för stunden ansvarar för Int Tech Products Aktiebolag

Bolaget skall driva försäljning av datorer, datatillbehör och andra högteknologiska produkter, såsom mätinstrument o dyl, jämte utveckling av applikationer för högteknologiska tillämpningar, driva uthyrningsverksamhet avseende lös egendom företrädesvis fordon och dataprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

I Int Tech Products Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Järdin, Lars Göran som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Järdin, Lars Henrik som är född 1965 och har titeln Suppleant, Bredberg, Hans Ingvar som är född 1954 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .