N.L. Management Services Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende företags organisation, information, ekonomi och administration, handel med värdepapper och konst, verksamhet inom skogs- och lantbruksområdet samt släktforskning.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för N.L. Management Services Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är N.L. Management Services Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1988-12-21 så skapades N.L. Management Services Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

N.L. Management Services Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556346-4659 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollentuna.

Just nu är N.L. Management Services Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med N.L. Management Services Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-7712790 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom N.L. Management Services Aktiebolag är Isaksson, Claes Morgan Sören som är född 1968 och har titeln Likvidator, Jönsson, Ulf Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, .