Norell & Nilsson Bilskador Aktiebolag

Stockholms län

Information

556346-5516 är organisationsnummer för bolaget Norell & Nilsson Bilskador Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Norell & Nilsson Bilskador Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Norell & Nilsson Bilskador Aktiebolag finns i.

Norell & Nilsson Bilskador Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-25 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Norell & Nilsson Bilskador Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

Norell & Nilsson Bilskador Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Norell & Nilsson Bilskador Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Norell & Nilsson Bilskador Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-7542225 eller genom brev på följande adress:
G. Stäketv. 1, 192 77, Sollentuna

Bolaget skall bedriva bilreparationsverkstad, äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Norell & Nilsson Bilskador Aktiebolag och det är Nilsson, Anders Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Norell, Mats Olof som är född 1952 och har titeln Suppleant, Lindström, Ulf som är född 1943 och har titeln Revisor, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,