Ryson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget ska förvalta reverser, bedriva handel med värdepapper, bedriva företagsekonomisk rådgivning och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva uthyrning av bolagets fastigheter, fastighetsförvaltning, racingverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Ryson Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Ryson Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1988-12-30 så skapades Ryson Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Ryson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Ryson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556346-6134 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollentuna.

Just nu är Ryson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Ryson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-6262100 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Andersson, Björn Henning

Följande personer är på något sätt aktiva inom Ryson Aktiebolag är Andersson, Björn Henning som är född 1950 och har titeln VD, Andersson, Björn Henning som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Wilma som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Christer som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekeman, Jan Olov som är född 1946 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor.