Mastmontage i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

556348-8013 är organisationsnummer för företaget Mastmontage i Stockholm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mastmontage i Stockholm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Mastmontage i Stockholm Aktiebolag finns i.

Mastmontage i Stockholm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-01-17 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mastmontage i Stockholm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Mastmontage i Stockholm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mastmontage i Stockholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Forslin, Eva Rigmor Anita -Forslin, Åke Olof

Vill ni komma i kontakt med Mastmontage i Stockholm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-966487 eller genom brev på följande adress:
Hästhagsv. 48, 191 63, Sollentuna

Bolaget skall montera master och stolpar för belysning och radiokommunikation samt därtill hörande elinstallationer ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mastmontage i Stockholm Aktiebolag och det är Forslin, Åke Olof som är född 1952 och har titeln VD, Forslin, Eva Rigmor Anita som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslin, Åke Olof som är född 1952 och har titeln Suppleant, Eklöf, Bengt Olof som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,