Styrudden AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och Styrudden AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Styrudden AB är ett av dem. Statusen för Styrudden AB är att Bolaget är aktivt.

Styrudden AB är ett Aktiebolag och skapades 1989-03-06. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Styrudden AB ska trivas.

I Sollentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet, bemanning, rekrytering och utbildning inom ekonomi, finans och juridik samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Styrudden AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Styrudden AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Styrudden AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-929772.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Styrudden AB är Leife, Jan Hansson som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Leife, Charlotte Hilda Helena som är född 1958 och har titeln Suppleant, Dellström, Folke Fredrik som är född 1973 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Styrudden AB har 556351-6193 som sitt organisationsnummer.