Norventa Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollentuna och Norventa Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Norventa Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Norventa Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Norventa Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-09-25. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Sollentuna där bolaget finns i jobbar för att bolag som Norventa Aktiebolag ska trivas.

Norventa Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Sollentuna så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva handel med hälsoprodukter och konsultverksamhet inom ekonomi och administration samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Norventa Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Norventa Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sollentuna.

Vill man komma i kontakt med Norventa Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-929035.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Norventa Aktiebolag är Hermansson, Auli Kyllikki som är född 1952 och har titeln VD, Hermansson, Auli Kyllikki som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Hermansson, Tell Åke Harald som är född 1950 och har titeln Suppleant, Hammare, Tore Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Christer Hammare Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Norventa Aktiebolag har 556360-0906 som sitt organisationsnummer.