Chrisus Aktiebolag

Stockholms län

Information

Chrisus Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Sollentuna som är den kommunen där Chrisus Aktiebolag finns. I Sollentuna så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Chrisus Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Chrisus Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Chrisus Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Chrisus Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Djupdalsv. 32, 192 51, Sollentuna men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-6626225.

Sollentuna arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Chrisus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Chrisus Aktiebolag har idag 556366-9067 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Chrisus Aktiebolag

Bolaget skall bedriva värdepappersförvaltning, ekonomisk konsultverksamhet och verka som agent och distributör inom textil och inredningar samt därmed förenlig verksamhet.

I Chrisus Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mattsson, Sven-Johan Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Susan Maagaard som är född 1961 och har titeln Suppleant, Amilon, Johan Carl Adam som är född 1949 och har titeln Revisor, Amilon Johan, revision och konsult AB som är född och har titeln Revisor, .