PER LYSEDAL Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns PER LYSEDAL Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sollentuna här finns det många olika Aktiebolag. PER LYSEDAL Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sollentuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

PER LYSEDAL Aktiebolag är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556368-3803.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 070-7527285 alternativt besöka eller skicka post till PER LYSEDAL Aktiebolag på följande adress Nyg. 32 D, 931 32, Skellefteå.

PER LYSEDAL Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I PER LYSEDAL Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Angner, Lars Anders som är född 1956 och har titeln Suppleant , , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva teknisk konsultation inom industri- och energiteknitekniska områden, bedriva handel med värdepapper och förvaltning av fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.