JBJ Gruppen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning av bil, MC, båt, finansiering, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditaktiebolag, aktie- och fastighetsförvaltning, charterverksamhet och uthyrning av fartyg ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för JBJ Gruppen Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är JBJ Gruppen Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1989-11-10 så skapades JBJ Gruppen Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel JBJ Gruppen Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

JBJ Gruppen Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556370-6042 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollentuna.

Just nu är JBJ Gruppen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med JBJ Gruppen Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-380192 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom JBJ Gruppen Aktiebolag är Johansson, Rudolf Åke Tommy som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Bårman Johansson, Kristina Alexandra som är född 1953 och har titeln Suppleant, Wiman, Ulf Göran som är född 1948 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor, .