Hersby Transport AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hersby Transport AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollentuna så är Hersby Transport AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Sollentuna arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollentuna och i Stockholms län. Redan 1990-04-04 så skapades Hersby Transport AB och verksamheten är har F-skattsedel Hersby Transport AB har haft det sedan 1994-01-01.

Hersby Transport AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556392-0163 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollentuna.

Just nu är Hersby Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Hersby Transport AB så går det att nå dem via telefon på 08-927627 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hersby Transport AB är Österlund, Kent Richard som är född 1973 och har titeln Extern VD, Österlund, Thore Christian som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lagerkvist, Leif Gustaf som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Österlund, Conny Christian som är född 1965 och har titeln Suppleant, Lindblom, Per Hjalmar som är född 1967 och har titeln Revisor, Revisionsbyrån Allians Stockholm Södra AB som är född och har titeln Revisor.