Batteribyggarna i Stockholm Aktiebolag

Stockholms län

Information

556396-1019 är organisationsnummer för företaget Batteribyggarna i Stockholm Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Batteribyggarna i Stockholm Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollentuna som är den kommunen som Batteribyggarna i Stockholm Aktiebolag finns i.

Batteribyggarna i Stockholm Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-06-15 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Batteribyggarna i Stockholm Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

Batteribyggarna i Stockholm Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollentuna som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Batteribyggarna i Stockholm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Batteribyggarna i Stockholm Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-6230828 eller genom brev på följande adress:
Skyttev. 2, 192 58, Sollentuna

Bolaget skall omfatta reservkraftsinstallation, montering, underhåll och service av reservkraftsutrustning. Köp, försäljning och leasing av reservkraftsutrustning, samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Batteribyggarna i Stockholm Aktiebolag och det är Kubel, Günther Dietrich som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Kubel, Jannica som är född 1960 och har titeln Suppleant, Morin, Carl-Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,