Rolf Hertzman Media Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Rolf Hertzman Media Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Sollentuna här finns det många olika Aktiebolag. Rolf Hertzman Media Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sollentuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Rolf Hertzman Media Aktiebolag är momsregistrerat sedan1991-01-01 och har organisationsnummer 556410-0088.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-355450 alternativt besöka eller skicka post till Rolf Hertzman Media Aktiebolag på följande adress August Wahlströms v. 15, 182 31, Danderyd.

Rolf Hertzman Media Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Rolf Hertzman Media Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Hertzman, Rolf Lennart Götesson som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Hertzman, Gretchen Zykyma Dekate som är född 1920 och har titeln Suppleant , Hertzman, Jenny Ellinor Rolfsdotter som är född 1984 och har titeln Suppleant , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska arbeta med ord, bild och ljud, journalistik, publicistisk samt fotografisk verksamhet, handel med värdepapper, kommunikation, redigering, redaktörskap, rescarch, utbildning- föredrags- och guidningsverksamhet, arrangera samt leda avsmakningar av mat och dryck samt rådgivning inom ovan nämnda områden samt därmed förenlig verksamhet.