Lars Bergman Affärsutveckling Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Lars Bergman Affärsutveckling Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sollentuna här finns det många olika Aktiebolag. Lars Bergman Affärsutveckling Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Sollentuna jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Lars Bergman Affärsutveckling Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556410-5319.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 026-653510 alternativt besöka eller skicka post till Lars Bergman Affärsutveckling Aktiebolag på följande adress Falkv. 11 C, 802 64, Gävle.

Lars Bergman Affärsutveckling Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lars Bergman Affärsutveckling Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Bergman, Pia Matilda som är född 1956 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultrörelse inom området affärsutveckling samt handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.